Detox de o zi întreagă

Început nou. Obiceiuri bune.

muguri

pentru începători

Pentru prima dată un Detox? îți recomandăm acest program. Începi dimineața și apoi în ordine la fiecare oră sau cum simți nevoia. E simplu.

3 Sucuri presate la rece
2 Limonada Hydration
1 Vegan Shake
2 Wellness Shot

Pachet cu 24 de sucuri pentru 3 zile.

preț predus

330lei

vechiul preț

450lei

Tu economisești 120lei

-26% reducere

Frunză

Pentru pasionați

Un program detoxifiere conceput pentru o zi întreagă. Potrivit pentru cei care caută echilibru perfect și o selecție bună de sucuri.

3 sucuri presate la rece
2 Limonada Hydration
1 Vegan Shake
2 Wellness Shot

Pachet cu 24 de sucuri pentru 3 zile.

preț predus

375lei

vechiul preț

450lei

-16% reducere

Tu economisești 75lei

Pomișor

Pentru cei cu experiență

Iubitor de sucuri verzi sau doar vrei să treci la nivelul Detoxperimentat, programul Powerful Detox a fost creat cu tine în minte.

3 sucuri presate la rece
2 Limonada Hydration
1 Vegan Shake
2 Wellness Shot

Pachet cu 24 de sucuri pentru 3 zile.

preț întreg

420lei

Programul Powerful la nivel experimentat.

Livrare până la ușa ta.

Sucuri presate la rece livrate la ușa ta.
Chiar mâine dimineață.

Proaspăt stoarse

Stoarcem sucurile proaspăt special pentru tine

Livrare prioritară

Livrăm a doua zi înainte de ora 10.00 prin FedEx (1)

În siguranță

Livrăm în cutii termoizolate și păstrăm totul rece (2)

De ce o detoxifiere ?

Detoxifierea cu sucurile noastre e concepută care îți aduce substanțe nutritive, oferind în același timp sistemului digestiv o pauză.

Program Detox

Simplu. Natural.

Hrănește-ți corpul cu substanțe nutritive care susțin sănătatea și întinerește-ți corpul eliminând toxinele.

Schimbă-ți rutina

Dacă oferi corpului doar sucuri te poate ajuta să vezi obiceiurile tale, iar mai apoi să faci o resetare.

O stare bună de spirit

Bogat în antioxidanți și 100% pe bază de plante, simte-te cel mai bine primind nutrienții de care ai nevoie.

Ce am primit de la clienți

Ce presupune un Detox?

Oferă-i corpului tău ocazia să se încarce de nutrienți și să renunțe la poftele nesănătoase cu un detox făcut cum trebuie: un plan alimentar gândit în jurul unor sucuri naturale, presate la rece, cu 100% ingrediente naturale. Restart-ul și deprinderile bune de care ai nevoie.

De ce un Detox cu Naturo Juice ?

Gândite și lucrate în colaborare cu medici nutriționiști, cele trei pachete Detox Naturo Juice sunt selecția perfectă pentru ca tu să găsești programul ideal pentru nevoile tale.

Am planificat nouă sucuri și două shot-uri pline de nutrienți și ingrediente 100% naturale ca să te ținem sătul și prea ocupat ca să te mai gândești la mâncare.​

Ghidul nostru

Tot ce trebuie să ști înainte, după și mai ales în timpul Detox.

Întrebări frecvente​

Redă-ți echilibrul și reîncărcă-te cu energie aducând în corpul tău sucurile noastre. Ai o mai bună înțelegere a obiceiurilor tale și aspectelor nutriționale.

 

Detoxifică-ți sistemul, eliminând toxinele din corpul tău.

 

Hrănește-ți corpul cu vitamine și minerale pentru sănătatea ta generală și te ajută să te simți cel mai bine

 

Bogat în antioxidanți și pe bază de plante, care vă ajută să vă simțiți cel mai bine obținând nutrienții de care aveți nevoie.

Deși toată lumea este diferită și trebuie să-și asculte corpul în timpul unui Detox, programul de la Naturo Juice recomandă sucurile de 350 ml pe zi, consumând fiecare băutură la fiecare 2 ore. Bea primul când te trezești dimineața și încearcă să-l bei pe ultimul cu două ore înainte de culcare.

 

Detoxul cu sucuri este conceput să înlocuiască mesele solide, deși toată lumea este diferită și ar trebui să consume alimente, apă și suc după cum au nevoie. Fiți pregătiți pentru schimbări ale digestiei și chiar ritmurile somnului, pe măsură ce corpul se adaptează la Detox și asigurați-vă că rămâneți hidratat cu apă pe tot parcursul, deoarece s-ar putea să găsiți niveluri de energie și dispoziție schimbătoare atunci când faceți un Detox prima dată.

 

Găsiți aici ghiduri și informații mai detaliate despre Detoxul cu sucuri.

Sucurile și dietele de curățare cu sucuri sunt adesea folosite atât de sportivi, cât și de persoanele axate pe sănătate și wellness, pentru a se concentra mai mult și pentru a-și pregăti corpul pentru volumul lor de muncă, fie pentru muncă, fie pentru competiție.

 

Detoxurile reduc cantitățile de calorii și pot îmbunătăți starea generală de sănătate. Deși, desigur, pierderea în greutate este o problemă complexă pe termen lung și oricine vrea schimbări de greutate ar trebui să se consulte întotdeauna cu un medic înainte de a începe o înlocuire a mesei sau o dietă serioasă cu sucuri.

Deși poți avea multe dintre acesre substanțe nutritive și ingrediente în fructele și legumele proaspete, dar nu și modul ușor de băut și mai ales portabil al unui suc presat la rece. Toate sucurile noastre folosesc fructe și legume adevărate, cu o metodă presată la rece, care păstrează nutrienții.

Detoxifierea este procesul prin care organismul elimină substanțele și particulele străine care nu sunt utile sau chiar dăunătoare organismului. Aproape toate fructele și legumele ajută procesul de detoxifiere natural al organismului. Cele mai cunoscute organe și sisteme care ajută la detoxifiere sunt ficatul, rinichii, intestinele, pielea și stomacul. Sucurile incluse în programul nostru Detox furnizează vitamine și substanțe nutritive pentru a sprijini o detoxifiere sănătoasă.

Da. Să rămâi hidratat în timpul detox este extrem de important. Ar trebui să beti apă înainte și între fiecare suc. Vă recomandăm să așteptati aproximativ 30 de minute între apa potabilă și suc, pentru o absorbtie maximă a nutrientilor. (Fiti pregătiti să mergeti la toaletă foarte mult.)

Vă recomandăm să nu includeți cofeina în timpul Detox, dar înțelegem că cafeaua ar putea face parte din rutina ta de zi cu zi. Dacă vrei să păstrezi cafeaua ca parte a rutinei în timpul Detox – este ok!​

Nu vă faceti griji, nu va trebui să vă petreceti durata detoxului pe o canapea cu felii de castravete peste ochi! Dacă te pregătești în mod corespunzător ar trebui să poti să duci viata ta normală. Cu toate acestea, programati-vă detox într-un moment în care puteti să ascultati nevoile corpului dumneavoastră și să le urmati. Saptamana cea mai aglomerata si mai stresanta a anului nu ar fi momentul potrivit pentru un detox. Va trebui să dormi mult.

Da. Sucurile noastre și laptele de nuci sunt în întregime crude: ele sunt nepasteurizate, nu folosim HPP (prelucrarea la presiune înaltă) și nu conțin conservanți. Prin urmare, este extrem de important să le puneți în frigider imediat după primirea acestora.

Mai multe întrebări?

(1) Serviciul nostru de livrare a doua zi, înainte de ora 10.00 este disponibil în cea mai mare parte din Romania. Acolo unde serviciul de livrare înainte de ora 10.00 nu este disponibil, livrarea se va face până la sfârșitul zilei. Pentru detalii vizitați Fedex.com

(2) Noi păstrăm totul la rece până curierul FedEx ridică pachetul de la noi. Îți recomadăm să pui sucurile la rece (sub 7 ° C) imediat ce le primești.