Da-ți acum
un restart

Aducem ceva fresh în rutina ta.

Ce este un Detox?

Replenishing your body with easily absorbed nutrients from organic, cold-pressed juices and plant-based beverages for a short period of time can help you take stock of your habits, conquer cravings, clear away the clutter, and press reset.

De ce un Detox cu Naturo Juice ?

Developed in collaboration with nutritionists, each of our three cleanse programs offers a rainbow of bioavailable nutrients from organic plants, bottled in glass. With nine beverages and two booster shots to drink throughout the day, you’ll be too busy sipping to miss chewing.

De unde să încep ?

With three cleanse programs to choose from—Gentle, Standard, or Green—we have something to suit every level of curiosity and experience. Expect to emerge energized, refreshed, and excited to continue on the lifelong project of feeling your best every day.

Alege programul tău Detox

Am elaborat un ghid bazându-ne pe detoxul din propriile noastre experiențe, precum și pe întrebările pe care specialiștii din domeniul le primesc în mod frecvent, în speranța că vă va ajuta să vă ofere o experiență fericită și plină de satisfacții.

Pornește un Detox acum

Dacă aveți întrebări în orice moment, nu ezitați să intrați în legătură cu noi.
Noi suntem aici cu tine la fiecare sorbitură!

Hai pe la noi

Nicolae Bălcescu 7, vis-a-vis Împăratul Romanilor

Scrie un mesaj

Trimite-ne un email pe salut@naturojuice.ro

Hai să povestim

Dă-ne un telefon atunci când poți (0758) 576 832

Câteva întrebări frecvente

Stai putin, voi sunteți doctori?

Nu, nu suntem doctori. Acesta nu este un detox ghidat medical. Vă rugăm să vă adresati medicului dacă sunteti preocupat de faptul că un detox este sigur pentru dumneavoastră.

Este detox-ul pentru oricine ?

Nu credem că detox-ul este ideal pentru toată lumea. Nu vă recomandăm detox dacă sunteti gravidă, alăptati sau aveti vârsta sub 18 ani. Dacă aveti o afectiune medicală, luati medicamente pe bază de retetă sau aveti orice îndoială cu privire la faptul că detox va fi sigur, vă sfătuim cu tărie să discutati cu medicul dumneavoastră.

Este detoxul singura modalitate de a beneficia cu adevărat de suc?

Absolut nu! Suntem mari sustinători ai ceea ce numim sucuri de agrement. Definim acest lucru ca suc de băut ori de câte ori apare starea de spirit, pentru că are un gust bun, te face să te simti bine și e bine pentru tine. Înlocuirea cafelei sau a gustării cu un suc verde reprezintă o modalitate foarte durabilă de a începe integrarea sucului în ritmul zilnic.

Pot să beau apă în timpul detox?

Da. Să rămâi hidratat în timpul detox este extrem de important. Ar trebui să beti apă înainte și între fiecare suc. Vă recomandăm să așteptati aproximativ 30 de minute între apa potabilă și suc, pentru o absorbtie maximă a nutrientilor. (Fiti pregătiti să mergeti la toaletă foarte mult.)

Dar ceai din plante?

Da, vă recomandăm să beti ceai din plante pe parcursul zilei. Acest lucru este recomandat în special dacă este rece afară. Puteti descoperi că detox determină căderea termometrului interior și că este important să vă mentineti cald. Dacă vă simtiti rece rău, vă recomandăm să purtati un strat suplimentar și / sau o eșarfă pe tot parcursul detox.

Următoarele ceaiuri pot fi utile în timpul detox: - Lămâie: sustine sistemul imunitar - Ghimbir: calmează stomacul, sprijină sistemul imunitar și încălzește corpul - Hibiscus: sustine nivelurile de zahăr din sânge - Măceșe: Este bogata in vitamina C - Rădăcină de păpădie: sustine dezintoxicarea.

Pot să muncesc în timpul Detox ?

Nu vă faceti griji, nu va trebui să vă petreceti durata detoxului pe o canapea cu felii de castravete peste ochi! Dacă te pregătești în mod corespunzător ar trebui să poti să duci viata ta normală. Cu toate acestea, programati-vă detox într-un moment în care puteti să ascultati nevoile corpului dumneavoastră și să le urmati. Saptamana cea mai aglomerata si mai stresanta a anului nu ar fi momentul potrivit pentru un detox. Va trebui să dormi mult.

Pot să fac exercitii / sport / mers la sală ?

Este important să continuati să vă mișcati în timpul detox, dar luati-o ușor. Încercati să înlocuiti cardio de mare intensitate cu o plimbare, înot sau o sesiune de yoga delicată.

Dacă îmi este foame în timpul detox?

Multi dintre noi am fost surprinși să observăm că nu simtim că ne este atât de foame cum ne-am fi așteptat în timpul unei cure detox. Mai mult decât foamea adevărată, observăm că ne lipsește ideea de a mesteca. Noi adăugăm special Chia Lemon pentru că semintele de chia contin proteine, fibre și grăsimi sănătoase - și cumva trebuie să "mestecati" apa. Dacă simtiti foamea reală, mâncati ceva! Încearcă ceva ușor, cum ar fi legume crude, o mână de seminte crude, și / sau o supă de legume simplă. Vă rugăm să nu vă gândiți la aceste gustări ca la o "renunțare" - cura detox nu este despre testarea voinței voastre. Luați reperele din corpul vostru și faceți ceea ce vă se potrivește mai bine pentru tine.

Cum rămâne cu fibrele?

Este foarte important să ai suficiente fibre în timpul curei detox pentru a vă asigura că aveți “mișcările” zilnice ale intestinului. Avem inclus un Chia Lemon în cura noastră, deoarece semințele de chia conțin atât fibre solubile cât și insolubile (totodată fiind o proteină completă) și sunt utile pentru eliminare.

Sucurile trebuie să rămână reci în timpul curei Detox?

Da. Sucurile noastre și laptele de nuci sunt în întregime crude: ele sunt nepasteurizate, nu folosim HPP (prelucrarea la presiune înaltă) și nu conțin conservanți. Prin urmare, este extrem de important să le puneți în frigider imediat după primirea acestora.

În ce ordine trebuie să beau sucurile?

În lista de la începutul acestui ghid avem o ordine sugerată. Recomandăm începerea zilei cu o limonadă ușor picantă pentru a vă ajuta să vă treziți sistemul. Continuati cu Kale Boost când ziua de lucru începe să vă stimuleze energia. Încet, încet poti trece la Chia Lemon pentru a aduce în corp acele fibre de care ai nevoie. Ca orice altceva în acest ghid, vă rugăm să vedeți aceste schițe ca sugestii, nu ca reguli - faceți ceea ce vă convine.

Alo, Naturo ?

(0269)-233 233

clic-clic

Salut@NaturoJuice.ro

Store Location


Nicolae Balcescu 7, Sibiu, 550159,

Naturo Juice 

Luni – Vineri:
9:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică:
9:00 – 20:00

X